Äntligen tillbaka efter julhelgerna med nya produkter

Efter några intensiva dagar denna vecka har jag nu lite tid att blogga om julhelgerna. Det blev tyvärr inget fiske för min del under julhelgerna, men jag fick in en del rapporter om huggvilliga regnbågar. Får se om det hinns med lite regnbåge innan isen lägger sig. Jag hann däremot med desto mer jakt. Var ute på egna marker, samt några bjudjakter och saldot blev 4 rådjur och 4 älgar om jag inte minns helt fel. Vi var även ute på vildsvinsjakt, men tyvärr fick ingen se någon gris. Passen blev ganska långa under jakterna och jag fick anledning att prova nya värmesulorna (ThermaCELL). Kan säga att jag inte frös om fötterna under någon jaktdag. Sulorna kommer definitivt att användas mer när kylan når Sthlm.

Kan även nämna att vi jobbar för fullt med att få upp några efterlängtade produkter till webshopen. Det är bland annat några göswobblers från Cotton Cordell som vi har haft stora framgångar med, speciellt i Mälaren tidigare i somras. Finska Vetouistelu-lehti publicerade en artikel om vårt gösfiske och vi räknar med att få upp artikeln inom kort. Det kommer även att komma upp lite mer produkter, som stackers och rullolja.

Under ledigheten testades även flertalet nya modeller för oss, från EKA. De användes till att ta ur, flå och stycka rådjur och älg. Än så länge har vi faktiskt inget negativt att säga om knivarna, de som känner mig vet att jag inte skulle använda dåliga knivar eller ljuga om kvalitén. EKAs knivar håller genomgående utmärkt kvalitet och håller skärpan länge. Inom kort finns möjlighet att beställa speciella fiske- och jaktpaket där vi själva har komponerat ihop paketen. Den stora laxkniven fungerade även utmärkt till julskinkan!

Skitfiske på er!