Laxfisket i Hasslö närmar sig – wpt efterlyses

Det har varit en hektisk start på året och det har inte hunnits med mycket fiske. Nu närmar sig ändå laxfisket i Blekinge och vi planerar för fullt för att trolla efter lax under V.18, 19 eller möjligtvis V20. Vi får se vad som passar bäst. Nu inväntar vi lite nya färger på Isotiura och Magnumtiura. Vi har även lagt en beställning på Ismo-skedar där vi även har en ny färg för framför allt vandringslaxen. Vi avslöjar inget än, men den är väldigt populär bland finska laxtrollare. Vi har nu även valt att ta in lite fler modeller av Ismo till dels uppväxare, men även till Vättern och Vänern. Till en början blir det endast i våra egna färger.

Vi har ett gäng av våra egna skedar också på lackning och fyller på i lagret. Även den nya färgen som vi har på Ismo kommer att finnas tillgänglig bland våra egna skedar. Testfisket och kunder har återkommit med bra betyg på våra egna skedar. Vi hoppas kunna lägga ut lite filmer där rörelsemönstret kan visas lite bättre för våra kunder. Kan även påminna om att Diamanten innehåller rasselkulor och har gett oss flertalet laxar.

Vidare har vi också jobbat mycket med att bli indexerade på Prisjakt och det ser ut som att vi börjar synas med några produkter där.

Vår erfarenhet från Blekingefisket är lite begränsad. Därför efterlyses waypoints till heta platser eller heta områden. Vi har en del bra områden och känner till de flesta “välkända” områden. Däremot skulle vi vilja ha några wpt inom 15 distans från Hasslö där det inte ser ut som Bangkok med hundra båtar. Ta gärna kontakt via info@nordictrolling.se. De 3 första bra tipsen belönas med var sin Nordic Trolling Spoon Diamanten.