Nordic Trolling

Nordic Trolling är ett nytt varumärke och Webshop som till en början kommer att sälja sportfiskeprodukter med en tyngdpunkt mot trolling. Vi kommer endast att ta in kvalitetsprodukter som vi själva litar på och vet att de fungerar. Via bloggsidan kan du även följa vårt Team, Nordic Trolling, samt andra team som vi samarbetar med.

Vi har även en avdelning för de som bygger eller vill börja att tillverka sina egna fiskedrag. Till en början kommer sortimentet vara begränsat, men breddas efter hand. Notera att vi inte har ett komplett sortiment för att bygga färdiga wobblers, utan tillhandahåller mest de produkter som är svårtillgängliga. Vi kommer att sälja propionat som går att tillverka sin egen lack med, både bottenlack och ytlack.

Under avdelningen “Bygg dina egna drag” finns mer information om tillverkning och enklare instruktion. Vi mottager gärna frågor via mail. Även förfrågningar om fler produkter mottages gärna då vi hela tiden kommer att bredda sortimentet. Vi kommer dock inte att ta in färger eller alternativa lacker till en början.