Ny artikel om vårt gösfiske finns upplagd

Under hösten publicerades återigen en artikel om Nordic Trolling och vårt gösfiske. Artikeln finns nu upplagd på hemsidan under Media-artiklar, men dessvärre för de flesta av er finns den enbart på finska.

I webshopen finns nu möjlighet att beställa Fiske- eller Jaktpaket av EKAs knivar. Vi har själva komponerat ihop två olika paket med reducerat pris, se under knivar.

Vad händer mer…… nu planerar vi för vårens och sommarens fiske. Allt lutar åt att vi anmäler oss till Trolling Master Bornholm, beslut tas inom de kommande dagarna. Vi hoppas också på att hinna ta fram några nya skedar till vårens och sommarens laxtrolling. Vi körde test av några varianter under föregående år och hade stor framgång med några modeller. Om allt går som planerat finns dessa till försäljning innan TMB. Eventuellt ska vi även ta fram ett par nya egna färger.

Vi har under senaste dagarna även gjort en del ändringar på hemsidan för att snabba upp den. Ni som har upplevt den lite seg ibland, kan nu surfa runt på sidan betydligt snabbare.