Team Finnish Stallion och Nordic Trolling levererar

Har precis fått en rapport från Marko i Team Finnish Stallion om deras fiske under förra helgen. Det är alltid kul att höra att våra egna skedar och färger ger bra med fisk. Klipper in från Markos rapport:

“Då är vi hemkomna från en tvådagarstur från Simrishamn. Under dessa dagar har vi haft möjlighet att testa lite av skedarna Nordic Trolling har att erbjuda.

Inför lördagen hade vi dåligt med rapporter om var fisket varit bra under veckan. Detta gjorde att vi egentligen inte hade någon plan för var fisket skulle bedrivas. Det slutade med att vi rundade Långagrund och fortsatte hela vägen ner till trafiken där vi hamnade i ett litet område där jag tidigare haft bra fiske på uppväxare. Sin vana trogen levererar området med ett tungt hugg. Tyvärr släpper fisken efter ett par minuter. Det visar sig att det är en av fyra skedar från Nordic Trolling som levererat,  Nordic Trolling Spoon i kopparfärgen.

Under dagen får vi en liten lax som tar på en Isotiura i färgen Sverigepopper.

I hamn visar det sig att fisket varit lysande närmare Simrishamn och det underlättade planeringen inför söndagen.

Trots de goda rapporterna har vi till en början svårt att hitta fisken. Men när vi närmar oss 11:an så börjar det hända grejor. Bakom en flasher, nederst på riggen har vi en Ismo Mag i färgen Beach. Även denna släpper rätt snabbt! Inget bra facit… Bara till att ta nya tag.

Efter en vända till hugger det på samma uppsättning och nu hänger den med ända upp till durken.

Fångstmannen (Teemu) som är spöslav för dagen får ett PB på ca 11,5kg.

 Teemu PB

 

 

 

 

Notera vilken ren och skär glädje fångstmannen visar efter ett slaget PB! (OBS! Ironi J)

Sammanfattningsvis kan man säga att alla skedar som gav fisk under helgen kommer från Nordic Trolling. Två av skedarna är NT specialskedar medan den tredje är en Isotiura.

Det är för tidigt att efter en tur dra några slutsatser men jag kommer att blöta flera av skedarna från Nordic Trolling under våren.

Mvh: Marko/ Team Finnish Stallion